Login Portlet
Minimize Maximize
 
Elrejt
Admin belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
DisplayContent
Help Minimize Maximize
 

Tisztelt Felhasználók! 

A Szent István Egyetem Archívuma jelenleg fejlesztés alatt áll, így előfordulhat, hogy egyes funkciók nem a megszokott módon működnek, illetve esetlegesen nem elérhetők. Kérjük szíves elnézésüket és türelmüket a módosítások befejezéséig!

Megértésüket köszönjük. 

                          Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár

 

A Szent István Archívum a Szent István Egyetem repozitóriuma, amely elektronikus formában tárolja és hozzáférhetővé teszi az Egyetem oktatási és kutatási tevékenysége során keletkezett és megőrzendő dokumentumokat, valamint tartalmazza a Könyvtár digitalizálási programjai során létrejött tartalmakat.

A gyűjtemények gyarapodása az Egyetemen tudományos tevékenységet folytató oktatók, kutatók, valamint a doktorjelöltek és hallgatók közreműködésével történik.

Az adatok és a dokumentumok feltöltését, a feltöltések szakmai felügyeletét az egyetemi szakkönyvtárak munkatársai végzik.

Vonatkozó rektori utasítás: 5/2011. sz. rektori utasítás a Szent István Egyetemen folytatott tudományos publikációs tevékenységgel kapcsolatos adatbázis kialakításáról és alkalmazásáról.


Az Archívumon belül elérhető gyűjtemények 

 

PhD
http://phd.szie.hu 
A gyűjtemény a Szent István Egyetem doktori iskoláiban, doktori fokozatszerzés céljából elkészült PhD dolgozatokat, valamint azok magyar, illetve idegen nyelvű téziseit tartalmazza, teljes szöveggel.

PhD

http://phd.szie.hu

A gyűjtemény a Szent István Egyetem doktori iskoláiban, doktori fokozatszerzés céljából elkészült PhD dolgozatokat, valamint azok magyar, illetve idegen nyelvű téziseit tartalmazza, teljes szöveggel.

 

E-kiadványok

http://fulltext.szie.hu

A Szent István Egyetemmel hallgatói, illetve oktatói, kutatói jogviszonyban álló személyeknek a jogviszony időtartama alatt, az Egyetemen végzett tudományos tevékenységük kimeneteként előálló publikációk, közlemények, kiadványok teljes szövegű gyűjteménye.

A gyűjtemény az alábbi kategóriákat tartalmazza: 

Szakdolgozat

TDK dolgozat

Könyv

Könyvfejezet

Folyóirat

Folyóiratcikk

Konferenciakiadvány

Konferencia közlemény

Szabadalom

Kutatási jelentés

Absztrakt

Képkönyvtár


Régi ritka könyvek és folyóiratok

http://rrkonyvek.szie.hu

A gyűjtemény a szakkönyvtárak történeti értékű, régi dokumentumainak digitalizált változatát teszi elérhetővé.


FontResizer
Help Minimize Maximize
 

Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Linkek
JaDoX 3.6 - Copyright © 2008 - 2014, Monguz Kft. Minden jog fenntartva.